Rapper Terkenal Ditembak Maut di Texas, Dedah Laporan
toto

Rapper Terkenal Ditembak Maut di Texas, Dedah Laporan

Berlepas, salah seorang penyanyi rap dari trio hip-hop terkenal Migos dilaporkan ditembak dan dibunuh.

Permainan Dadu Silap
Insiden itu berlaku sekitar 2:30 pagi pada hari Selasa, 1 November di Houston, Texas, dedah laporan yang dikeluarkan oleh TMZ . Kirshnik Khari Ball, juga Toto macau dikenali sebagai Takeoff telah bersama dengan Quave dan Offset di lorong boling yang dipanggil 810 Billiard & Bowling Houston.

Didakwa Takeoff dan Quavo menyertai permainan dadu apabila tembakan bermula berhampiran lorong boling. Satu daripada tembakan itu mencederakan Takeoff, manakala dua lagi individu turut ditembak. Apa yang diketahui setakat ini ialah Quavo tidak cedera semasa penggambaran.

Siasatan polis sedang dijalankan. Masih tiada maklumat yang memperincikan Result SGP Hari Ini punca tembakan dan siapakah orang yang maut menembak dan membunuh Berlepas. Setakat ini diketahui bahawa Takeoff sama ada cedera di kepalanya atau berhampiran kepalanya. Laporan mendedahkan bahawa dia disahkan meninggal dunia di tempat kejadian manakala rakaman grafik dari tempat kejadian menunjukkan penyanyi rap terkenal itu terbaring di atas lantai bersama orang di sekelilingnya.

Berlepas ialah salah seorang pengasas Migos, kumpulan hip-hop terkenal Amerika yang ditubuhkan pada 2008 di Lawrenceville, Georgia. Selain Takeoff, ahli pengasas lain termasuk bapa saudara Takeoff, Quavo, dan sepupu Togel Sydney pertamanya, Offset. Salah satu lagu trio yang paling terkenal ialah “Versace” yang memulakan kerjaya pada tahun 2013.

Selepas itu, pada tahun 2014, Migos mengeluarkan single lain seperti “Fight Night”, diikuti dengan “Look at my Dab” pada tahun 2015 dan hits lain yang termasuk “MotorSport” yang menampilkan Nicki Minaj dan Cardi B dari 2017. Album studio kedua kumpulan itu diberi nama Culture dikeluarkan pada Januari 2017. Pada minggu pertama keluarannya, album itu terjual sebanyak 44,000 salinan dan pada Julai tahun yang sama telah disahkan sebagai platinum.